Online afspraak module

GlaWa houdt van helderheid en transparantie. De afspraakmodule op deze pagina maakt het voor u mogelijk om snel een afspraak te plannen met een van onze vakmensen. U bepaalt dus zélf wanneer de glazenwasser uw ramen, vensterbanken en omlijstingen komt schoonmaken. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Wel schoner!

Waar moet rekening mee gehouden worden om bewassing goed te kunnen laten verlopen:

  1. Ramen moeten voor aanvang van bewassing vrij van horren zijn.
  2. De achterom moet vrij toegankelijk zijn. 
  3. Onze glazenwasser wast alle ramen die staand vanaf de grond of met een ladder tot 5 meter bereikbaar zijn. Heeft u ramen die hoger zijn dan 5 meter, kunt u boekingshulp raadplegen.
  4. Om ramen die van de grond af of met ladder onbereikbaar zijn te kunnen wassen moeten er iemand aanwezig zijn op het moment van bewassing. Deze persoon kan toegang geven tot de betreffende ruimte van waaruit de raam gewassen kan worden. 
  5. Dakkapellen kunnen alleen van binnen uit gewassen worden.
  6. Indien er bijzonderheden zijn omtrent de glasbewassing kan dit bij boeking aangegeven worden. Onze glazenwasser zal hier dan zo veel mogelijk rekening mee houden.
  7. Glazenwasser kan 15 min eerder of later op bestemming aankomen. Mocht er onverhoopt iets in de planning vastlopen waardoor een grotere uitloop ontstaat dan neemt de glazenwasser contact met u op. 

Mocht er tijdens bewassing niemand thuis zijn en we komen niet bij een raam dan zal deze raam NIET gewassen worden. Onze glazenwasser zal altijd aan de veiligheid denken. Mocht bewassing te gevaarlijk zijn dan kan de glazenwasser beslissen deze raam niet te wassen. 

 Bij bevestiging van boeking geeft de boeker aan dat hij van het bovenstaande op de hoogte is. 

App

Met de afspraakmodule van GlaWa kunt u uiterst eenvoudig via pc of laptop 24 uur per dag en zeven dag in de week, online een afspraak inplannen. Ook via tablet of smartphone, want de gratis mobiele GlaWa app geeft u ook de mogelijkheid om, zonder extra kosten, uw afspraak moeiteloos via uw mobieltje in te plannen.

iDeal

U kunt rustig vanuit uw luie stoel plannen wat u het beste uitkomt. Nadat u de afspraak heeft gemaakt ontvangt u een automatische bevestiging en een herinneringsmail, Betaling geschiedt via Ideal. Efficiëntie die leidt tot lagere kosten en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Ideaal!

Wanneer is GlaWa bij u?

WerkdagPostcodegebiedPlaatsen
Maandag5766-5961-5963-5964-5966-5975-5976-5977Griendtsveen, Horst, America, Meterik, Hegelsom, Evertsoord, Kronenberg, Sevenum.
Dinsdag5864-5865-5866-5871-5872-5971-5973-5962Meerlo, Tienray, Swolgen, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Grubbenvorst, Lottum, Melderslo.
Woensdag5921 t/m 5927Blerick, Hout-Blerick, Boekend.
Donderdag5911 t/m 5916, 5931-5932Venlo, Tegelen
Vrijdag--

Direct een afspraak inplannen