Glawa Partner Netwerk

GlaWa Franchise

Zzp’ers zien hun kans schoon

Veel van onze klanten hebben simpelweg de tijd niet om hun ramen grondig te reinigen. “Dat kan volgende week immers ook wel”, is de gedachtegang. Uitstel is echter afstel met alle negatieve gevolgen van dien. Glawa heeft voor al deze klanten de oplossing gevonden. Helder, eenvoudig en zeer efficiënt waarbij zelfstandige glazenwassers hun kans schoon zien. Zo wast de ene hand de andere.

Franchise

GlaWa biedt glasbewassers uit de regio de mogelijkheid om via een unieke franchiseformule in zee te gaan met GlaWa. Zo krijgen klanten de best beschikbare glazenwassers uit de streek en blijft kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. GlaWa werkt vanzelfsprekend alleen maar samen met zzp’ers die een streeploze staat van dienst hebben in de glazenwasserij.

Partner worden?

Partners van GlaWa bepalen zelf hun beschikbaarheid en werkgebied en profiteren zijdelings van de professionaliteit, ervaring, marketing en goede naam van GlaWa. De samenwerking geschiedt op basis van betrouwbaarheid, integriteit, representativiteit en kwaliteit. 

Contact

Glazenwassers die zich aangesproken voelen en graag partner willen worden van GlaWa, kunnen contact opnemen via onderstaande gegevens.